http://www.markantalo.fi/INTERSHOP/web/WFS/store-markantalo-Site/fi_FI/-/EUR/ViewUserAccount-UpdateSessionStatus
Emme käytä Postin paketti- tai kotiinkuljetuspalveluita, joten Postilakolla ei ole vaikutusta toimitusaikoihimme muissa kuin kirjetuotteissa (yksittäin toimitettavat pelit ja elokuvat). 
Logo Markantalo
Lisää vertailuun Valitse tuotteet joiden eroja haluat tarkastella

Kodinkoneiden asennuspalvelut ja kotiinkuljetus

Olemme uudistaneet kotiinkuljetuspalvelumme ja pystymme nyt tarjoamaan tarkan toimitusajan valinnan sekä asennuspalvelut lähes koko Suomen alueella.

Allaolevalla postinumero-haulla voit tarkistaa että postinumeroalueesi on uuden kotiinkuljetuspalvelumme piirissä. Mikäli postinumero on alueen ulkopuolella, pystymme silti toimittamaan tuotteet kotiinkuljetuksella, mutta emme valitettavasti voi vielä tarjota asennuspalveluita tai tarkkaa toimitusajan valintaa.Vanha laite kierrätykseen-palvelu on edelleen saatavilla koko Suomeen!


MUISTA OTTAA HUOMIOON:

Asentajamme soittavat noin tuntia ennen toimitusta, mutta muista olla valitsemanasi aikana vastaanottamassa tilausta. Asennus saatavilla vain uuden tuotteen tilauksen yhteydessä.

Astianpesukone:

Tarkista tuotteen mitat ja että tuote mahtuu sille varattuun tilaan. Sähkö, vesi ja viemäriliitännät tulee olla valmiina. Tiskikone täytyy asentaa enintään 1,2 metriä vesi- ja viemäriliitännöistä sillä johdot ja letkut eivät pidemmälle riitä. Kaapistojen läpivedot tulee olla tehtynä kun asentaja saapuu paikalle (”aquastopilla” varustetut tiskikoneet tarvitsevat läpivetoa varten reijän joka on halkaisijaltaan n. 10cm). Vesiliitäntään täytyy olla kytkettynä toimiva sulkuhana. Asennus edellyttää astianpesukoneen alle tulvasuojaa (ostettava erikseen). Asennus ei sisällä kaluste-, putki- tai sähkömuutostöitä eikä kalustepeitteisten mallien ovipaneelikiinnityksiä.

Liesi:

Tarkista lieden mitat ja että uusi liesi mahtuu sille varattuun tilaan. Varmista että lieden kytkentään on ohjattu oikea jännite, tämän teet helpoiten katsomalla sulakekaappiin ja tarkistamalla kuinka monta sulaketta on ohjattu liitäntään; 1 sulake = 230 V, 3 sulaketta = 400 V.

Jää / Pakastinkaappi:

Tarkista, että paikka jonne jää / pakastinkaappi asennetaan on tarpeeksi suuri. Jää / pakastinkaappi tulee asentaa enintään 1,5m lähimmästä sähkö- / vesiliitännästä sillä johdot eivät pidemmälle riitä. Kalustepeitteisten mallien ovipaneelikiinnitykset eivät kuulu asennukseen. Muista tulvasuoja niin vältyt ikäviltä yllätyksiltä.

Pyykinpesukone:

Tarkista, että tila jonne olet suunnitellut asentaa laitteen on tarpeeksi suuri ja että pesukone mahtuu kylpyhuoneen ovesta sisään. Pyykinpesukone tulee asentaa enintään 1,2m päähän sähkö ja vesiliitännöistä. Vesiliitännässä täytyy olla valmiina toimiva sulkuhana. Mikäli pyykinpesukoneen päälle asennetaan kuivausrumpu on asiakkaan hankittava välisarja erikseen.

Kuivausrumpu:

Tarkista, että tila jonne olet suunnitellut kuivausrummun on tarpeeksi suuri. Mikäli kuivausrumpu asennetaan pyykinpesukoneen päälle on sinun hankittava asennukseen tarvittava välisarja erikseen. Mahdolliset seinien ja kaappien läpivedot tulee olla tehtynä ennen asentajan saapumista.

Erillisuuni ja liesitaso:

Tarkista, että tila jonne olet suunnitellut asentaa laitteen on tarpeeksi suuri. Poista kaikki paloarka materiaali asennus paikalta. Varmista että sähköliitäntä johon laite kytketään on enintään 0,5m päässä laitteesta. Huomioi että emme asenna liesituulettimia emmekä tee muutoksia kaapistoihin.

Televisio

Pöydälle: Asennamme uuden televisiosi paketin mukana tulevalle jalalle ja asetamme kokonaisuuden haluamasi paikalle. Kytkemme television olemassa oleviin sähkö- ja antenniliitäntöihin. Haemme kanavat ja varmistamme tuotteen toimivuuden ja viemme kaikki pakkausmateriaalit kierrätettäväksi. Oheislaitteiden asennus kuten kotiteatterit, pelikonsolit, dvd, kaapeleiden koteloiminen, yms. ei sisälly palveluun. TV-pöytä ja kaapelit eivät sisälly pakettiin ja ne on hankittava erikseen. TV-pöytä tulee olla valmiiksi koottu kun asentajamme saapuvat paikalle.

Seinään: Asennamme seinätelineen haluamasi paikkaan ja kytkemme TV:n telineeseen. Kytkemme TV:n olemassa oleviin sähkö- ja antenniliitäntöihin. Haemme kanavat ja varmistamme TV:n toimivuuden jotta pääset nopeasti nauttimaan uudesta televisiostasi. Oheislaitteiden asennus kuten kotiteatterit, pelikonsolit, dvd, yms. ei sisälly palveluun. Emme myöskään suorita kaapeleiden koteloimista. Muista että seinäteline ja kaapelit on hankittava erikseen. Tarkista että tarvittavat kaapelit ovat tarpeeksi pitkät ja että seinä varmasti kestää television painon. Asentajalla on oikeus olla asentamatta televisiota seinälle mikäli asentaja toteaa että seinä ei kestä television painoa.

Asennuspalveluun sisältyy:

 • Tuotteen kytkentä olemassa olevaan sähköliitäntään
 • Tuotteen kytkentä olemassa olevaan vesiliitäntään
 • 230V/400V lieden asennuksessa siirretään kaapeli vanhasta tuotteesta uuteen tuotteeseen
 • Tuotteen kytkentä mahdolliseen poistoaukkoon (kuivausrumpu)
 • Tuote asetetaan mahdollisen tulvasuojan päälle (ostettava erikseen)
 • Tuote asetetaan tasaisesti
 • Tuote kiinnitetään varmalla tavalla. Tarvittaessa asennetaan lieden kaatumisrauta. Integroitavat kodinkoneet asennetaan turvallisesti ja kunnollisesti olemassa olevaan sisustukseen
 • Mukana tuleva ylempi kosteussuoja asennetaan tarvittaessa (astianpesukone)
 • Kaikki pakkausmateriaalit otetaan pois kierrätettäväksi

Palveluun EI sisälly:

 • Lisätarvikkeet kuten tulvasuoja, pidennysjohdot, ja scart johdot
 • Välisarja pesutornin asentamiseen
 • Jääkaappien ja pakastimien kätisyydenvaihdot
 • Kalustepeitteisten mallien ovipaneelikiinnitykset
 • Reijitykset letkujen / johtojen läpivetoa varten
 • Kytkentärasioiden siirrot ja esille ottaminen. Kaikki asennukset suoritetaan olemassa oleviin liitäntöihin